ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Προνομιακά τοποθετημένο επί της Αθηναϊκής Ριβιέρας στον Άλιμο, απέναντι από την Μαρίνα Αλίμου, την μεγαλύτερη μαρίνα σκαφών αναψυχής των Βαλκανίων με 1.100 θέσεις ελλιμενισμού, και με ανεμπόδιστη θέα στον Σαρωνικό Κόλπο, το Marina Alimos Hotel Apartments αποτελεί ταυτόχρονα μια όαση άνεσης και προσιτής πολυτέλειας, αλλά και ιδανική αφετηρία εξερεύνησης των πολλών αξιοθέατων που βρίσκονται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Αθήνας αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα το Marina Alimos Hotel Apartments, μπροστά από το οποίο βρίσκεται στάση τραμ (hyperlink στο (http://www.stasy.gr/index.php?id=67) και λεωφορείου (http://www.athenstransport.com/info/buses/) για μετακίνηση στο κέντρο της πόλης, απέχει μόλις 700 μέτρα από την πιο κοντινή παραλία (Εδέμ), 2,8 χλμ από την κοσμοπολίτικη Μαρίνα Φλοίσβου και το Πάρκο Φλοίσβου (εντός του οποίου βρίσκεται η μεγαλύτερη παιδική χαρά των Βαλκανίων), 4,4 χλμ. από το διεθνούς φήμης Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχου και 11,1 χλμ από την Ακρόπολη. Επιπλέον είναι εύκολη η πρόσβαση στο ξενοδοχείο τόσο από το λιμάνι του Πειραιά (10 χλμ) όσο και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος (32, 2 χλμ με στάση του λεωφορείου ακριβώς μπροστά).

Οι επισκέπτες του Marina Alimos Hotel Apartments έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν το παγκοσμίου φήμης παραλιακό μέτωπο της Αθήνας, ενώ ταυτόχρονα μένουν σε μια περιοχή που διαθέτει -σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο- πολύ καλές επιλογές σε all day καφέ (ιδανικά και για να απολαύσουν ένα πλούσιο πρωινό), παραδοσιακές ταβέρνες, βραβευμένα εστιατόρια ατμοσφαιρικές μπυραρίες και bar για όσους θέλουν να διασκεδάσουν, αλλά και φαρμακείο, καθαριστήριο και mini market για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Δαβάκη 1, Άλιμος 174 55 +30 210 982 8911
MARINA ALIMOS
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
  • 1. Ναός Ποσειδώνος Σούνιο
  • 2. Ακρόπολη
  • 3. Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχου
  • 4. Πάρκο Φλοίσβου
  • 5. Μαρίνα Φλοίσβου

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ

Το Marina Alimos Hotel Apartments, μπροστά από το οποίο βρίσκεται στάση τραμ (http://www.stasy.gr/index.php?id=67) και λεωφορείου (http://www.athenstransport.com/info/buses/) για μετακίνηση στο κέντρο της πόλης, απέχει μόλις 2,8 χλμ από την κοσμοπολίτικη Μαρίνα Φλοίσβου και το Πάρκο Φλοίσβου (εντός του οποίου βρίσκεται η μεγαλύτερη παιδική χαρά των Βαλκανίων)

ΠΑΡΚΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά άνω των $2,6 δισεκατομμυρίων, μέσω 4.300 και πλέον δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 124 κράτη ανά τον κόσμο. Το ΙΣΝ ενισχύει οργανισμούς και προγράμματα, παγκοσμίως, που αναμένεται να επιφέρουν αισθητά, διαχρονικά και θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία και επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση. Το Ίδρυμα στηρίζει επίσης προγράμματα που συμβάλλουν στη συνεργασία φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΔΕΜ

Το Marina Alimos Hotel Apartments, απέχει μόλις 700 μέτρα από την πιο κοντινή παραλία Εδέμ.